Q&A neglekurs

Hvorfor skal jeg velge Djesa Belles neglekurs?
Jeg, Djesa Belle er master negleteknikker og instruktør. Jeg har jobbet med negler siden 2007, både som negleteknikker, salongeier, arbeidsgiver og instruktør, både i fysiske kurs og på nett.
Nå har jeg samlet alle mine beste tips og triks og all basiskunnskapen du trenger i 3 online kurs, som du kan ta i ro og mak hjemme i din egen stue.
💗
💗
Når er det kursoppstart?
Hver dag, hele året. Når du kjøper et kurs her får du det med en gang og kan ta det i ditt eget tempo. Du kan se det så mange ganger du vil.
💗
Hvor lenge har jeg tilgang tilkurset?
For alltid!
💗
Kan jeg kjøpe kurset og bruke egne produkter?
Ja, absolutt. Har du produkter fra før, eller ønsker andre produkter enn de jeg selger, så kjøper du bare kurs uten startpakke. Hvis du ikke har produkter fra før og ønsker de produktene jeg anbefaler så kjøper du tilhørende startpakke med kursene. Det følger også med en liste over hvilke produkter du trenger til de ulike behandlingene i kursene. Så om du er usikker på om du har alt du trenger kan du kjøpe kurset først og sjekke.
💗
Hvor får jeg tak i påfyll av produkter etter startpakkene?
Det er link til hvor du kan kjøpe mer produkter i kursene. Alle produktene kan selvfølgelig kjøpes separat siden du ikke vil gå tom for alt samtidig.
💗
Får jeg diplom?
💗
Hvilken teknikk skal jeg velge?
Jeg har lagert kurs i 3 teknikker, mine 3 favoritter. Det beste er å velge alle teknikkene slik at du kan finne ut hvilke teknikker du liker best, du kan også kombinere teknikkene. Skal du legge negler på kunder er det også kjekt å kunne tilby ulike teknikker. Kursene er også kraftig rabatterte om du kjøper de i pakker. Om du derimot ønsker å velge teknikk skal jeg hjelpe deg litt på vei med valget: 
Gelelakk er en neglelakk som gir bittelitt styrke til neglene og varer i 2-4 uker. Den er også veldig kjekk å legge oppå akryl og hybridgelnegler.
Hybridgel er en teknikk du kan bruke både til å forlenge og forsterke negler med. Det er den enkleste teknikken å lære seg og er i korte trekk en teknikk som har det beste av både akryl og gelé. Hybridgel bruker UV lys for å herde.
Akryl er en annen teknikk du kan bruke tilå forlenge og forsterke negler med. Den krever litt mer øving enn hybridgel fordi den herder raskere og uten UV lys så man må jobbe raskere enn med hybridgel. Akryl gir meget sterke negler.
💗
Kommer det gelkurs?
Sansynligvis ikke. Jeg er personlig ikke så glad i gel teknikken og vil nok derfor ikke lage kurs i det. Min erfaring er at gel har dårligst (av de ulike teknikkene) holdbarhet og er vanskeligst å jobbe med på en måte som er skånsom for de naturlige neglene.
💗
Hva sier andre kursdeltagere?
Her er tilbakemeldinger fra noen av kursdeltagerene:
💗
Kan jeg ta betalende kunder etter kurset?
Det kan du! Å kunne fikse negler er en super måte å tjene penger på. Det krever lite plass og utstyr og kan gjøres nesten hvor som helst. Hvor enn du er i verden kan du alltid tjene penger på å fikse negler. Enten du vil jobbe på en salong, starte egen salong, enten i egne lokaler eller hjemme er negledesign en super inntektskilde. Det er også en egen seksjon i kursene om inntekt.
💗
Hvordan betaler jeg?
💗
💗
Har du spørsmål kan du alltid kontakte meg på db@djesabelle.com